Espai sense fum

 

 

 

 

 

 

 

Aquest és un espai sense fum. No hi trobareu imatges d’un luxós espai de treball cèntric, situat a una gran ciutat. Tampoc trobareu imatges del nostre equip de treball fent alguna cosa esbojarrada per semblar més creatius. No trobareu exageracions de curriculum ni premis immerescuts i naturalment no trobareu propostes farcides de palla que justifiquin abusius honoraris. El que trobareu és una mostra honesta del nostre treball i alhora, el nostre compromís de posar tota la nostra capacitat al servei de les necessitats de cada projecte per aportar el màxim valor en l’àmbit de la comunicació.

D’entrada el nostre disseny no sembla tenir un denominador comú. Els projectes són diversos, amb tractaments i acabats inusuals. Aquesta és justament la nostra personalitat. Un dels nostres objectius és ajustar-nos al màxim als requeriments de cada projecte, sense idees preconcebudes, sense imposar un estil, i en el procés anar descobrint quina serà la seva forma final.

El nostre àmbit d’actuació es focalitza en el disseny gràfic, però també en la resta de disciplines que s’articulen al seu voltant. Hem desenvolupat projectes vinculats al món editorial, al packaging, a la identitat corporativa, al naming, la senyalètica, els estands… Aqui en trobareu una tria.